Начини за доставка

   

Уважаеми клиенти,

предоставяме ви информация относно методите на плащане и доставка в онлайн  магазин www.flamingoauto.bg

1. Цени на продуктите

Всички цени в сайта www.flamingoauto.bg са в български левове с включен ДДС и не се променят от момента на подаване на електронна поръчка до момента на доставка и плащане.

2. Метод на плащане

Електронен магазин Flamingo Auto предлага следните начини на плащане:

 2.1 Наложен платеж - крайната цена на поръчката се заплаща от клиента при получаване на личен адрес или куриерски офис. Клиента има право на преглед и тест на продукта преди да заплати наложения платеж. Клиента има право да откаже и върне пратката на куриера без да плаща наложения платеж. 

2.2 По Банков път - крайната цена на поръчката се заплаща от клиента след изпращане на проформа фактура. Клиента извършва банков превод по сметка до Дени Техник ЕООД, като посочва номера на поръчката като основание на плащането. Цената за доставка не е включена крайната фактура. 

Данни за плащане по банков път:
БАНКА: Pro Credit Bank
Име на бенефициент: Дени Техник ЕООД
IBAN: BG21PRCB92301045821715

3. Доставка

Доставяме до Бълария, Гърция и Румъния и цяла Европа до посочен адрес от клиента или до офис на куриерска фирма. Цената на доставка се определя според теглото на пратката и посочената куриерска услуга и се калкулира след избор на продукти и въвеждане на данни за доставка. 

Срокът за обработка на подадена поръчка е 24-48 часа, а срокът за доставка до офис на куриер или адрес на клиента е от от 1 до 3 работни дни.

4. Безплатна доставка 

Доставките са безплатни при следните условия:
- стойност на поръчката над определената сума в сайта
- тегло на пратката до 10кг
- размер на пратката до 1м.

Всички поръчки, които не отговарят на условията от т.4 за Безплатна Доставка се заплащат от получателя на пратката. Фактура за куриерската услуга се издава от страна на фирмата извършваща куриерската дейност. 

5. Рекламация

Клиента има право да върне закупените продукти по закона за права на потребителя в рамките на 14 дни от датата на получаване. Пълната стойност на наложения платеж се изплаща от страна на търговеца.

Телефон за връзка с наш оператор и рекламации - тел. 0886481555

Сравнение на продукти